Založ si blog

Marihuana, „obávané zlo“ o ktorom nič nevieme. . .

Do ciel sa ľudia zatvárajú hlavne preto lebo iná možnosť nieje ako zabezpečiť ochranu obyvateľstva pred činmi kriminálnika(vrah, sexuálny deviant)…druhotné využitie je ako trest najvyššieho stupna pre recidivistov čo nepriamo ohrozuju občanov (alkohol, drogy za volantom), alebo spôsobujú majetkovú škodu druhému človeku (neplatič, zlodej) atd.

To že ľudia potrebujú sem tam vypnúť pomocou nejakej látky nieje pre nikoho z tejto zeme vec neznáma..na alkohol  sa od malička učíme v rodinách a pritom je alkohol hlavnou príčinou násiliach v rodinách, smrtelných dopravný nehôd (napriek zákazu soférovania pod vplyvom alkoholu)a ako podporný prostriedok pri vačšine násilnych činov. A pritom je legálny.

Rozbehla sa mánia,

Lov na konzumentov marihuany…na konzumentov ktori okrem toho ze to hulia tak nerobia nič neprávne..no zákaz je tam..trochu nelogicky ale je tam. A ľudia uvidia človeka čo nesie vracúško a uteká volať policiu. A pritom sú oveľa väčšie problémy v našom štáte ako plniť cely niekym kto si tu marihuanu trebarz aj prvýkrat kúpil. Adeptov na zavretie je tu mnoho: otrokári v slovenských firmách, legálný úžerníci v podobe nebankoviek, nekalé manipulácie zo štátnymi financiami, ktoré patria nám ľudom, najvyššími úradníkmi v našom štáte.

POZNÁMKA: najvyššími úradníkmi myslím politikov..niesu vláda…časy vládcov sú už dávno preč…

 

Celou tomu človeku len zničí tento systém život ešte skôr a istejšie ako samotná droga…

Nikoho tento článok nevyzýva alebo nepobáda k užívaniu marihuany..treba sa len zamyslieť nad tým či je fajčiar marihuany pre vás tak nebezpečný aby sme míňali energiu a peniaze jeho trestaním. Ked zmizne všetka marihuana zo sveta…v našej penaženke nebude ani cent naviac, v lekárni nezaplatíme menej, ani viac práce nebude…tieto veci sa dajú vyriešit obmedzením slobody uplne iním ľudom ktorý hromadne ničia ľudí a rodiny pre svoj vlastný prospech.

 

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2560x
Priemerná čítanosť článkov: 2560x

Autor blogu

Kategórie

Archív